Oninbare Vonnissen

U voelt onrechtvaardigheid. Uw recht op een (schade)vergoeding is door de rechter vastgesteld, maar kan niet verzilverd worden. U blijft als schuldeiser achter met een 'pittige' afrekening en een vonnis. Wat nu?

Klik hier voor onze speciale site!

Ondersteuning

Mocht u tijdelijk ondersteuning nodig hebben op uw debiteuren of huuradministratie, dan kunt u gebruik maken van Creditline. Met de jarenlange ervaring op dit zeer belangrijke werkgebied krijgt u een professionele ondersteuning bij uw organisatie. Tijdelijk hanteren wij een uurtarief van € 40,- per uur exclusief de verplichte BTW en reiskosten.

Uw debiteurenbeheer kunnen wij ook uithanden nemen voor u. Aangezien dit maatwerk is zouden wij dit in een persoonlijk gesprek met u kunnen bespreken.

Risico Register

Met het Creditline Risico Register kunt u bedrijven automatisch volgen, analyseren en vergelijken. U kiest de bedrijven die u in de gaten wilt houden en wij sturen u een e-mail wanneer essentiële kenmerken veranderen.

Deze service bieden wij aan voor een bedrag van € 4,50 per maand exclusief de verplichte BTW.

Meer informatie, of persoonlijk advies?

Wilt u meer informatie of hebt u vragen over onze diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Klik hier voor het contactformulier.